Nyreforeningen var på gaden på Nyrernes Dag

Nyreforeningen gør standen klar. Foto: Ole Kæhler
Nyreforeningen gør standen klar. Foto: Ole Kæhler
25. maj 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Nyreforeningens lokalafdeling var lørdag på plads i et telt, som de havde stillet op på Kastanie Allé i Sønderborg, hvor de fortalte interesserede, hvordan man passer godt på sine nyrer.

“Det er Nyrenes Dag i dag og den står i forebyggelsens tegn. Vi fortalte om ‘nyrevenlig mad’, som er godt med grønt, især bønner og kikærter. Vi solgte kogebøger med opskrifter på den nyrevenlige med. Den er også god for nyresyge, som gennem god kost kan få nyrerne til at holde længere”, sagde Else Lorenzen fra den lokale nyreforening.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortalte videre, det er en god idé, at især mennesker med hjertekarsygdomme, for højt blodtryk eller diabetes er i risiko for nyresygdomme.

“Netop de ting er medvirkende årsag til nyresygdomme”.

Hun fortalte videre, at lokalforeningen også solgte flotte billeder.

“Det er L:RON:HARALD, som har malet et ‘nyre-motiv’, som er på termokrus og på karton, så vi kan tjene lidt penge”, sagde Else Lorenzen.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...