Nyt formandskab i Sønderborg Forsyning

13. januar 2022 Politik
Pressefoto
Pressefoto

Bestyrelsen for Sønderborg Forsyning har konstitueret sig med Ellen Trane Nørby som formand og den tidligere formand Tom Hartvig Nielsen som næstformand. Konstitueringen fandt sted på et ekstraordinært bestyrelsesmøde den 11. januar. Her fik den nye bestyrelse også lejlighed til at tale om udrulning af fjernvarmen på Nordals. Samtidigt fik bestyrelsen en status på det kommende centrale renseanlæg og på Lillebælt syd vindmølleparken.

”Vi er kommet godt fra start”, siger Ellen Trane Nørby i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg glæder mig til – sammen med den øvrige bestyrelse – at sætte retningen for de næste fire år. Den grønne omstilling og bæredygtighed er omdrejningspunkter for de mange projekter, som de dygtige medarbejdere i Sønderborg Forsyning arbejder med. Sønderborg Forsyning er et vigtigt kraftcenter for den grønne omstilling i Sønderborg Kommune. Det er her, vi sætter handling bag ordene”, siger Ellen Trane Nørby.

Over de kommende år skal Sønderborg Forsyning sætte et nyt centralt renseanlæg i søen. Flere og flere får adgang til CO2 fri fjernvarme på Nordals og der kommer også snart et nyt vandværk i Havnbjerg. Det er nogle af de projekter, som Sønderborg Forsyning arbejder på.

Artiklen fortsætter under annoncen

”De seneste fire år har vi brugt en del tid på den nye affaldsordning. En ordning som vores kunder har taget rigtigt godt i mod. De næste år skal vi arbejde på at få genbrugt endnu mere”, siger  “, Tom Hartvig.

Det nye formandskab er enige om, at Sønderborg Forsyning også fremadrettet skal spille en stor rolle i den grønne omstilling.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk