Nyt møde om kondi-træning ved 2-øren

13. august 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Det er ikke længe siden, forvaltningen holdt et møde med beboerne omkring 2-øren og det møde handlede om, at Sundhedsudvalget vil have sat nogle motionsfaciliteter op ved stranden.

Helge Larsen vil sikre sig, at borgerne oplever, der mening tæller. Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand.

Helge Larsen vil sikre sig, at borgerne oplever, deres mening tæller. 

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="298"]
[adrotate group="313"]

– Sundhedsudvalget fik en skrivelse fra forvaltningen, men jeg fik også henvendelser fra borgerne, der ikke mener, at forvaltningens skrivelse hænger sammen med det, der blev sagt på mødet, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget.

– Derfor holder vi et nyt møde den 26. august kl. 15, hvor jeg selv og et par stykker fra forvaltningen deltager, siger Helge Larsen. Forvaltningen har gjort ham opmærksom på, han ikke er forpligtet til at gøre det.

– Men jeg vil hellere holde et ekstra møde, så der ikke er nogle misforståelser, siger Helge Larsen. Samtidig mener han, at det hører med til det politiske arbejde, at man møder borgerne og lytter til det, som de har på hjerte.

2. marts 2024 Kultur, Sønderborg

MGK-eleverne fik vist hvad de kan

2. marts 2024 Kultur

I dag, lørdag, klokken 15 begyndte musikken at spille i Musikskolens foyer og i salen, hvor en længere række MGK-elever viser, hvad de indtil videre har lært. I eftermiddagstimerne var det især de elever, som prøver at lære den klassiske musik at kende, der optrådte i salen efter der var varmet op med nogle sange […]

Læs mere...