Nyt møde om kondi-træning ved 2-øren

13. august 2014 Uncategorized

Det er ikke længe siden, forvaltningen holdt et møde med beboerne omkring 2-øren og det møde handlede om, at Sundhedsudvalget vil have sat nogle motionsfaciliteter op ved stranden.

Helge Larsen vil sikre sig, at borgerne oplever, der mening tæller. Jeg vil abejde hårdt for, at vi alle tager et ansvar for vores egen sundhed, siger Helge Larsen, sundhedsudvalgs-formand.

Helge Larsen vil sikre sig, at borgerne oplever, deres mening tæller. 

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="298"]
[adrotate group="313"]

– Sundhedsudvalget fik en skrivelse fra forvaltningen, men jeg fik også henvendelser fra borgerne, der ikke mener, at forvaltningens skrivelse hænger sammen med det, der blev sagt på mødet, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget.

– Derfor holder vi et nyt møde den 26. august kl. 15, hvor jeg selv og et par stykker fra forvaltningen deltager, siger Helge Larsen. Forvaltningen har gjort ham opmærksom på, han ikke er forpligtet til at gøre det.

– Men jeg vil hellere holde et ekstra møde, så der ikke er nogle misforståelser, siger Helge Larsen. Samtidig mener han, at det hører med til det politiske arbejde, at man møder borgerne og lytter til det, som de har på hjerte.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juli 2021 112, Sønderborg

Brand i kælderen i boligblok

30. juli 2021 112

Omkring 23:30 blev Sønderborg Brand og Redning torsdag kaldt ud til en brand i en boligblok i Ringgade i Sønderborg. “Der var ild i en tørretumbler i kælderen og alle beboere i opgangene blev evakueret”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at branden hurtigt blev slukket. “Så her klokken oo:20 er alle […]

Læs mere...