Nytårssolisterier med Prins Henrik

6. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Til dette års Nytårssolisterier stiller Dansk Solistforbunds formand, Chresten Speggers, atter op i sit populære glansnummer som Prins Henrik.

Chresten Speggers i arbejdstøjet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker lørdag den 14. januar klokken 14. Netop den optræden samlede sidste år særligt mange mennesker til årets første Solisterier i Café  Alsion, så Speggers gentager succesen.

Chresten Speggers er kendt for at imitere Prins Henrik så godt, at dele af publikum ofte har svært ved at se forskel på skuespilleren og den ægte vare, skriver Sønderborg EVENT i en pressemeddelelse.

Med på Alsions café-scene er også Kiki Brandt, Martin Skriver og Lars Boye, så der er på alle måder lagt op til en festlig start på 2017s Solisterier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingen starter klokken 14, og der er som altid gratis entré, hvor pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Café Alsion tilbyder en frokostplatte, som imidlertid kræver pladsbestilling på 26 16 77 50 eller på cafe@alsion.dk.

Solisterier er en af Alsions publikums-magneter og tiltrækker gerne 300-500 mennesker.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...