Nytårssolisterier med Prins Henrik

6. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Til dette års Nytårssolisterier stiller Dansk Solistforbunds formand, Chresten Speggers, atter op i sit populære glansnummer som Prins Henrik.

Chresten Speggers i arbejdstøjet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker lørdag den 14. januar klokken 14. Netop den optræden samlede sidste år særligt mange mennesker til årets første Solisterier i Café  Alsion, så Speggers gentager succesen.

Chresten Speggers er kendt for at imitere Prins Henrik så godt, at dele af publikum ofte har svært ved at se forskel på skuespilleren og den ægte vare, skriver Sønderborg EVENT i en pressemeddelelse.

Med på Alsions café-scene er også Kiki Brandt, Martin Skriver og Lars Boye, så der er på alle måder lagt op til en festlig start på 2017s Solisterier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forestillingen starter klokken 14, og der er som altid gratis entré, hvor pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Café Alsion tilbyder en frokostplatte, som imidlertid kræver pladsbestilling på 26 16 77 50 eller på cafe@alsion.dk.

Solisterier er en af Alsions publikums-magneter og tiltrækker gerne 300-500 mennesker.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...