Nytårskoncert i Alsion med Cassandra Lemoine og Slyngelorkestret

20. december 2018 Kultur

Alssund Y’s Mens Club glæder sig til at kunne tilbyde en meget hyggelig og professionel Nytårskoncert koncert i Alsion den 19. januar kl. 15 med det fantastiske orkester, Lauseniana og den dejlige sangerinde Cassandra Lemoine.

Cassandra Lemoine er oprindeligt fra Canada.

Hun er uddannet ved Opera Akademiet og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

Hvem er slyngelorkestret?

Promenadeorkestret Lauseniana – som af de fleste nok er bedre kendt under navnet “Slyngelorkestret” – er et fællesjysk underholdningsorkester, hvis formål er at skabe musikglæde og holde den lødige underholdningsmusik levende.

Artiklen fortsætter under annoncen

LAUSENIANA’s repertoire er vidtspændende – fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til vore dages moderne musicaltoner – men det er altid den glade, livsbekræftende musik, der spilles, skriver Y’s Mens Club til SønderborgNYT.

At orkestret har valgt det rette repertoire, ses tydeligt af publikums interesse. Det er ikke usædvanligt, at der ved gallakoncerterne – f.eks. de traditionsrige nytårskoncerter i Vejle, Herning, Sønderborg og Flensborg – møder over 2.000 mennesker op for at deltage i festlighederne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Økonomisk hviler orkestret fuldstændigt i sig selv. Der modtages ingen støtte eller tilskud af nogen art. Musikerne er alle amatører og idealister, der gladeligt investerer både tid og penge i at holde orkestret og dets musikform levende.

Hvem er Alssund Y’s Mens Club

Alssund Y’s Mens Club er en tjenesteklub for KFUM, KFUK og FDF. Medlemmerne i klubben arbejder frivilligt for at samle penge ind til formål, som kan gøre livet lettere for børn og unge såvel i som uden for landets grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der gives penge til formål, der kan give børn gode fritidsinteresser.

Overskuddet går til ungdomsarbejde lokalt og internationalt.

Du køber DIN BILLET HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk