Nyit.dk rådgiver virksomheder i værdiskabende it-løsninger

10. marts 2015 Erhverv

Det er langt fra alle virksomhedsejere, der har helt og aldeles styr på alt det med it og det vil virksomheden Nyit.dk logogøre noget ved.

“Den 18. og den 24. marts har vi fra klokken 19 en workshop i vores lokaler på Jyllandsgade i det tidligere Møller og Co. hvor vi klæder ejere af små og mellemstore virksomheder på, så de har et bedre overblik over deres it”, siger Jørgen Lassen, der sammen med Jesper Sørensen, Lene Behrmann, og René Frandsen, der altid er klar til at hjælpe enhver, der vil have den helt rigtige it-løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lena Behrmann, Jesper Sørensen, René Frandsen og Jørgen Lassen.

Lena Behrmann, Jesper Sørensen, René Frandsen og Jørgen Lassen.

Hyr os på time-basis

“En virksomhed kan ringe efter os og så kommer vi og kigger på det udstyr, som de har. Vi sætter os også ind i deres arbejdsgange og finder den løsning, der passer helt perfekt”, siger Jørgen Lassen til SønderborgNyt. Han slår på, at det er vigtigt at finde en it-løsning, der passer til arbejdsgangene i virksomheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det duer ikke bare at købe et eller andet program og så rette alle rutiner ind, så de passer til it-programmet”, siger han. Nyit.dk fortæller virksomhedsejerne, hvad det er, der kræves af deres it-system og kommer med en løsning, der giver mening.

“Så er det op til virksomheden, om vi skal levere løsningen eller om de vil handle et andet sted”, siger René Frandsen.

Vores styrker

De fire mennesker i Nyit.dk er ikke i tvivl om, hvad deres styrke på it-feltet er.101

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er gode til at analysere os frem til virksomhedens behov her og nu – og på sigt. Det sidste gør, at der ikke skal investeres i nyt et halvt år senere”, siger Jørgen Lassen. Nyit.dk kommer ikke med løsninger, som de ikke selv kan levere, men som tidligere sagt, så er der ingen købetvang.

Nyit.dk er en lille virksomhed, der har loyale kunder og det har vi, fordi vi gør os umage med at finde de bedste løsninger til hver enkelt kunde. En del af de nyere kunder er kommet, fordi de har hørt, at andre er tilfredse med at arbejde sammen med os”, siger Jørgen Lassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vejen til værdiskabende it-løsninger begynder med et gratis tjek hos os”.

Iværksættere

Når Vækstrådet igen får liv i den frivillige iværksætterådgivning, så tilbyder Nyit.dk at rådgive iværksættere, så de logokommer fra start med det rigtige it.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det gør vi gerne og vi gør det gratis”, siger Jesper Sørensen.

Hvis du vil høre, hvad det mere konkret er, som Nyit.dk tilbyder, så klik HER og meld dig til Workshop.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk