Odd Fellow-loge fejrede sit andet 100 års jubilæum indenfor 13 år

9. maj 2022 Sønderborg
Pressefoto
Pressefoto

Odd Fellow Broderloge 48 Hertha, Sønderborg har markeret 100 året for overgangen fra tysk til dansk jurisdiktion  og det skete ved en højtidelig og festlig festloge den 7. maj i Odd Fellow-bygningen på Slotsholmen – godt nok forsinket som følge af pandemien, skriver logen i en pressemeddelelse.

Broder Storsire Erling Stenholt Poulsen sagde bl.a i sin tale for logen, at selv om man skifter fra at være en tysk loge til en dansk, så må man ikke smide historien væk. Han kunne så med tilfredshed konstatere, at et tæppe i logesalen bærer bogstaverne FLW som står for: Freundschaft Libe Wahrheit.

Artiklen fortsætter under annoncen

Broder Storsire fortsatte med at mindes logens 100 års jubilæum som Odd Fellow loge i 2009 men konstatere, at han nok er den eneste, der oplever 2 x 100 års jubilæum i samme loge.

Der var taler af broder Finn Grønver og lykønskningstale af overmester Jan Petersen.

Distriktsdeputeret storsire Finn Rosenberg sluttede af med en tak for en dejlig aften.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...