Øjeblikke fra Skelde ringridning

9. august 2015 Kultur

konge1Her i lokalområder har stortset hver en by med respekt for sig selv, sit eget ringridning. I Sønderborg er det et kæmpe ringridning med over 400 ryttere, mens vi i den anden ende finder dagens lidt mindre ringridning i Skelde, der i lørdags kunne mønstre 37 ryttere til start. Det forhindrede nu hverken rytterne eller tilskuerne i at have en hyggelig dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blot fordi der kun er 37 ryttere til at ride de 24 gange gennem galgen, er ej heller ensbetydende med at der ikke kan være spænding til konge omridningen. Iår havde 4 ryttere taget alle 24 ringe til årets ringridning i Skelde.  Efter en hård kamp, endte det med at det blev Pia Gubbertsen der rendte med kongetitlen, Torben Bayer med prinsetitlen, og sidst men ikke mindst, Bent Bayer blev kronprins.

SønderborgNyt siger tak til Ole Nielsen for at have sendt os en håndfuld billeder fra årets ringridning i Skelde.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...