Økonomiudvalget fik set på medarbejdernes sygefravær

22. september 2022 Politik

Sygefraværet blandt medarbejderne er steget en smule gennem den første halvdel af 2022 og Økonomiudvalget har talt om, hvorfor det er steget.

“Det viser sig, at en del af sygemeldingerne skyldes nogle eftervirkninger fra Corona og så er der flere, som har holdt barnets første sygedage”, siger borgmester Erik Lauritzen efter udvalgsmødet.

“Vi er også nødt til at tænke på, der er grænser for, hvor mange opgaver vi læsser over på de kommunale medarbejdere. Eksempelvis har vi haft en masse byggesager og dem skulle vores ansatte lave oven i alt det andet, som de laver. I hjemmeplejen mangler der medarbejdere og det gør, at dem vi har, de løber stærkt. Når der så er en sygemelding, så må de, der er på arbejde, løbe endnu stærkere”, siger borgmesteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller, der også er medarbejdere, som får det skidt og melder sig syge på grund af tonen i nogle af de henvendelser, der kommer fra borgerne.

“I dag er der nogle, som tror, at de kan sige eller råbe hvad som helst til vores medarbejdere – og det gør de så”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...