Økonomiudvalget fik talt en del om lejeboliger

21. september 2022 Politik

Flere punkter på Økonomiudvalgets dagsorden handlede om lejeboliger og blandt andet viser det sig, at byggeriet af lejeboliger i Vollerup bliver dyrere end først antaget og det har Økonomiudvalget godkendt.

“Og så har Sønderborg Andels Boligforening planer om at lave såkaldt fleksudlejning i nogle af deres boligområder. Når de kan stille nogle bestemte kriterier op, så kan de sikre en mere blandet beboersammensætning og ad den vej dæmme op for ghettodannelser. Det passer fint ind i vores planer for boligområder”, sagde borgmester Erik Lauritzen efter onsdagens møde i Økonomiudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også boliger, som bliver ommærket fra ældreboliger til almene boliger.

“Det vil vi rigtigt gerne være med til, fordi det er kommunen, som disponerer over ældreboligerne og det gør, at det er os, der dækker huslejen i de perioder, hvor de er tomme”, siger borgmesteren og fortæller, at det blandt andet drejer sig boliger i Kværs.

“Når de boliger bliver ommærket, så skal vi ikke længere dække tomgangshuslejen og samtidig kan de lejes ud til andre end ældre”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...