Økonomiudvalget kan godkende at kommunen støtter GOTO Sønderborg med millioner

11. juni 2022 Politik
Præsentationen af GOTO Sønderborg. Foto: Ole Kæhler
Præsentationen af GOTO Sønderborg. Foto: Ole Kæhler

Formålet med GOTO Sønderborg er at skabe økonomisk vækst og øget beskæftigelse i Sønderborg Kommune gennem udvikling af mulighederne for at bo, opleve, studere og drive erhverv i området, til gavn for almennyttige interesser. Det skal ske via målrettet markedsføring af området og dets styrkepositioner, hvilket skal styrke det nationale image af Sønderborg.

Onsdag skal medlemmerne i Økonomiudvalget beslutte, om de vil følge opfordringen fra udvalget for Erhverv & Grøn Vækst og lade Fonden GOTO Sønderborg råde over seks millioner kommunale kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som skrevet i budgetaftalen bidrager Sønderborg Kommune med seks millioner kroner til GOTO Sønderborg i perioden fra 2022-2025. Pengene gives som øremærket støtte til kontinuerlige basisaktiviteter, som er fundamentale for GOTO Sønderborgs mål og virke.

Støtten udbetales til GOTO Sønderborg, som varetager den operationelle del, men det er Fonden GOTO Sønderborg, der bestemmer retningslinjerne for selskabet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...