Teknik- og Miljøudvalget skal drøfte planen om et fælles Logistik- og Servicecenter

12. august 2020 Politik

I Teknik- og Miljøudvalget skal de folkevalgte på mandag tale om at bygge et fælles logistik- og servicecenter, hvor blandt andre Sønderborg Brand og Redning, Vej & Park og Hjælpemiddeldepotet skal huses.

“Det giver faktisk god mening, fordi vi så kan udnytte ressuorcerne bedre og så kan de medarbejdere, der skal være på stedet samtidig være frivillige brandmænd”, siger borgmester Erik Lauritzen. Fælles adresse giver mulighed for optimering på administrative opgaver, bygningsdrift, fælles indkøb og maskinudnyttelse og diverse vagtordninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når kommunen flytter de enheder, der skal være en del af det nye center, så efterlader det tomme bygninger og det giver plads til byudvikling.

“Vi er slet ikke klar til at sige ja eller nej til at lave centret. Det skal snakkes meget mere om det”, siger borgmesteren til SønderborgNYT.

Det – måske – kommende Logistik- og Servicecenter kan få adresse på Ingolf Nielsens Vej på Kær halvø.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Turist i Sønderborg – med mormor som lokal guide

27. juli 2021 Samfund

Lige nu er der rigeligt at se til på Sønderborg Camping, hvor alle pladserne er optaget. “De fleste af vores gæster er danskere, men der er også lidt tyskere – og så er hollænderne begyndt at komme”, siger Steffen Deleuran fra Sønderborg Camping. To af gæsterne er kæresteparret Sidsel Trige Ebbesen og Andreas Gyldendal Bilstrup, […]

Læs mere...