Teknik- og Miljøudvalget skal drøfte planen om et fælles Logistik- og Servicecenter

12. august 2020 Politik

I Teknik- og Miljøudvalget skal de folkevalgte på mandag tale om at bygge et fælles logistik- og servicecenter, hvor blandt andre Sønderborg Brand og Redning, Vej & Park og Hjælpemiddeldepotet skal huses.

“Det giver faktisk god mening, fordi vi så kan udnytte ressuorcerne bedre og så kan de medarbejdere, der skal være på stedet samtidig være frivillige brandmænd”, siger borgmester Erik Lauritzen. Fælles adresse giver mulighed for optimering på administrative opgaver, bygningsdrift, fælles indkøb og maskinudnyttelse og diverse vagtordninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når kommunen flytter de enheder, der skal være en del af det nye center, så efterlader det tomme bygninger og det giver plads til byudvikling.

“Vi er slet ikke klar til at sige ja eller nej til at lave centret. Det skal snakkes meget mere om det”, siger borgmesteren til SønderborgNYT.

Det – måske – kommende Logistik- og Servicecenter kan få adresse på Ingolf Nielsens Vej på Kær halvø.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...