Økonomiudvalget starter processen til næste års budget

9. februar 2023 Politik

På et Økonomiudvalgsmøde, som startede i går onsdag klokken 8:30 og sluttede klokken 15:15 fik udvalgsmedlemmerne drøftet budgettet for 2024 og den proces, der skal gå forud.

“Det ligger fast, at vi skal reducere budgettet for 2024 med 20 millioner kroner og der kan vi for eksempel kigge på vores indkøb, det sociale område og på udlicitering. De sparemuligheder, som ligger der, vil ikke give 20 millioner kroner, så vi har bedt forvaltningen komme med et katalog over, hvor der eventuelt kan skæres, så vi får nogle muligheder, vi kan forholde os til”, sagde borgmester Erik Lauritzen efter det lange udvalgsmøde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt at undgå, at de enkelte forvaltningers budgetter pludselig skrider – og vi har også tænkt os, at politikerne i de enkelte udvalg får til opgave at holde ekstra øje med pengene”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...