Økonomiudvalget vil sætte gang bygge- og renoveringsprojekter

14. maj 2020 Politik

Økonomiudvalget vil den 20. maj sætte gang i de anlægsopgaver, som er fremrykket. Der var enighed blandt budgetforligets parter om at søge om lånene og de er nu bevilget. De enkelte projekter vil ét efter ét blive behandlet i de respektive fagudvalg.

Borgmester Erik Lauritzen oplyser i en pressemeddelelse, at der har været enighed blandt alle budgetforligets parter, altså hele Byrådet, om at ændre budgettet, så der kan  sættes gang i en række ekstra opgaver til gavn for både de lokale firmaer, der skal løse opgaverne og de for borgere, der får glæde af de nye eller renoverede faciliteter. Der er også enighed om, at projekterne skal i gang så hurtigt som muligt. Der er blandt andet tale om forbedringer i børnehaver, på plejecentre, på kasernen og på Møllestedgård, som ombygges til voksne med særlige behov.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil blive investeret i renovering og ombygning, primært på borgernære områder og sat gang i projekter, der her og nu kan være med til at fastholde beskæftigelsen i det lokale erhvervsliv.

Der er især fokus på daginstitutionsområdet i Hørup og Augustenborg, klargøring af Møllestedgård som værksted til voksne med særlige behov, og på at gøre renoveringen af Plejecenter Mølleparken færdig.
Kasernebygningen vil blive renoveret ude og inde, så de lokal- og industrihistoriske arkiver kan flytte ind, ligesom der investeres i faciliteter til sang- og dansecenter. Der investeres også i renovering af det gamle havnekontor, faciliteter på Kær Vestermark og renovering af Reimer-Skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Sport, Gråsten

Knæk Cancer-stævne i Gråsten Rideklub

23. oktober 2021 Sport

Lørdag var der hele 76 ryttere til start i Gråsten Rideklubs Knæk Cancer-stævne, hvor hele overskuddet bliver sendt videre til Knæk Cancer. “Og når vi holder et Knæk Cancer-stævne, så er det for fordi, det føles naturligt for os, Jeg har selv været ramt af kræft og lige nu er der to andre fra klubben, […]

Læs mere...