Østrigsk gadeteater på Rønhaveplads

21. august 2015 Kultur

topDe er vagabonder, bumser. De er altid på farten og hører ingen vegne hjemme – og sådan ser de også ud. De lever af at vise, hvad de kan – og de kan en hel masse. De sjipper, de fortæller historier, de er akrobater, trommeslagere, sangere… men det er nu slet ikke hovedsagen. Det handler mere om, hvad der sker imellem – imellem alle tricksene, mellem vagabonderne indbyrdes, mellem Irrwisch og publikum, mellem linjerne. For det vigtigste er ikke, hvad man gør, men måden, man gør det på.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Sådan beskrives den østrigske gadeteatergruppe Theater Irrwisch, som fredag gæstede Rønhaveplads i Sønderborg med deres forestilling Mud Jumping. Og de tre vagabonder kan noget, som mange store kendte skuespiller har glemt, de kan improvisere stik på stedet via deres interaktion med publikum. Således endte flere af fredagens tilskuer, med at være lettere ufrivillige statister i Theater Irrwisch’s forestilling, til stor morskab for både de medvirkende samt det resterende publikum.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...