ØVELSE: Foredragsholder og unge mennesker skudt ved Alsion

19. april 2018 112

Politi-øvelse torsdag aften:

Torsdag aften lagde et hold unge mennesker ører til en kendt foredragsholder – og for at sikre, at der ikke skete den berømte foredragsholder noget, så bevogtede bevæbnet politi fra Sønderborg, Esbjerg og Aabenraa området.

Men det gik galt, da alle var på vej hjem.

Her løber gerningsmanden i Alsion efter sin anden skudserie mod de unge mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredragsholderen forlod Alsion og der stod flere af de unge mennesker udenfor, hvor de ville sige farvel – og pludselig blev der skudt.

Politiet fik efter lidt tid lagt en af gerningsmændene i håndjern, men det nåede også at koste sårede indenfor i Alsion, hvor der var vild panik.

Hverken ambulancer eller redningsfolk kommer ind på området, inden det er sikkert – og fordi der er snak om en gerningsmand mere ved Alsion, så skulle en drone i luften, så han kan blive fundet.

En tredje gerningsmand slap væk fra Alsionområdet i bil – og politiet sender masser af mandskab mod midtbyen for at fange ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...