ØVELSE: Foredragsholder og unge mennesker skudt ved Alsion

19. april 2018 112

Politi-øvelse torsdag aften:

Torsdag aften lagde et hold unge mennesker ører til en kendt foredragsholder – og for at sikre, at der ikke skete den berømte foredragsholder noget, så bevogtede bevæbnet politi fra Sønderborg, Esbjerg og Aabenraa området.

Men det gik galt, da alle var på vej hjem.

Her løber gerningsmanden i Alsion efter sin anden skudserie mod de unge mennesker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foredragsholderen forlod Alsion og der stod flere af de unge mennesker udenfor, hvor de ville sige farvel – og pludselig blev der skudt.

Politiet fik efter lidt tid lagt en af gerningsmændene i håndjern, men det nåede også at koste sårede indenfor i Alsion, hvor der var vild panik.

Hverken ambulancer eller redningsfolk kommer ind på området, inden det er sikkert – og fordi der er snak om en gerningsmand mere ved Alsion, så skulle en drone i luften, så han kan blive fundet.

En tredje gerningsmand slap væk fra Alsionområdet i bil – og politiet sender masser af mandskab mod midtbyen for at fange ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...