Øvelse: Masser af udrykninger og løse skud i Sønderborg midtby samt ved Alsion

17. april 2018 112

Vores betjente træner hele tiden for at blive bedre til at hjælpe. Både i det daglige arbejde, men også ved kriser, hvor de skal sættes ind i forhold til f.eks. bevæbnede gerningsmænd.

Derfor vil man både den 19. og den 26. april mellem klokken 18 og 02 kunne opleve meget realistiske scener i Sønderborg, når vores reaktionspatruljer sammen med redningsmandskab øver sig ved Alsion og midt i Sønderborg.

Der bliver kørt med udrykning og skudt med løs ammunition. Men det hele er altså blot en øvelse. Alle de  politibiler, der deltager i øvelsen er forsynet med øvelsesskilte.

Det vil være en god idé at fortælle børn, ældre og andre, som kunne blive unødigt bekymrede, om øvelsen på forhånd, skriver Politiet i en pressemeddelelse.

Da øvelsens præcise indhold helst skal komme som en overraskelse for vores betjente, kan vi ikke forud give flere detaljer.

Vi håber, øvelserne vil give så få gener som muligt og beklager, dem, de måtte give.

Har du som borger i Sønderborg spørgsmål til øvelsen, kan du kontakte vores vagtcentral på telefon 114.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...