Øvelse: Skuddrama på idrætshøjskolen

17. marts 2015 112

Mandag formiddag rykkede politi, ambulancer og brandfolk til Idrætshøjskolen i Sønderborg. Øvelsen kunne ses som en del af den øgede fokus, der er på terror.

En af gerningsmændene ganges hurtigt og sættes ind i politibilen.

En af gerningsmændene ganges hurtigt og sættes ind i politibilen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Meldingen lød på, at der var trængt to gerningsmænd ind på skolen, hvor de have skudt på eleverne”, siger Ole Christensen fra politiet til SønderborgNyt. En gerningsmand anholdes hurtigt og føres ud i en bil. En anden bliver ramt af politiets kugler og bliver lagt i håndjern i kælderen på skolen.

“Det viser sig, der er mere end to gerningsmænd, fordi der kommer meldinger om, at en løber fra skolen”, siger Ole Christensen. Hvad der så skete derefter, fik han aldrig styr på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Øvelseslederen kom nemlig hen til ham:

“Du er blevet skudt, så du er såret”, lød meldingen til betjenten.

Skolen sikres

Brand og Redning træder til og hjælper sårede.

Brand og Redning træder til og hjælper sårede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter skolen er sikret, begynder Brand og redning at hjælpe Falckfolkene med at få sårede ud – og politiet sætter jagten ind på den flygtede gerningsmand.

Ved højskolen holdt der en lang række brandbiler, men der var ingen ild.

“Når der ikke er brand eller andet, der hører under vores område, så hjælper vi med at tage os af de tilskadekomne”, siger en af brandmændene.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...