Ole “Bogart” Michelsen skal opleves i Brecklings Bogcafé

19. september 2016 Kultur

Tidligere filmanmelder og forfatter Ole “Bogart” Michelsen har været ædru alkoholiker i mere end 25 år – og han kommer i Brecklings Bogcafé i oktober, hvor han vil fortælle, hvordan han har kunnet holde sig fra flaskerne i alle de år.

Bestil en billet til Brecklings Bogcafé, der finder sted den 2. oktober på Hotel Comwell.

Med en let anretning, der serveres kl. 14 koster det ialt 200 kroner – og uden mad, så er prisen 125 kroner.

Ole Michelsen begynder klokken 15.

Billetter bestilles på mail: acharling@gmail.com eller telefon 524o 6616.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har tænkt mig at spørge tilhørerne, hvor mange, der kender en mand, som slet ikke drikker alkohol”, siger Ole Michelsen til SønderborgNYT. Og det tankevækkende er, at selvom rigtigt mange har det mere end svært med at styre alkohol, så er det langt de fleste, der drikker på det, som de kalder en kontrolleret måde.

Bliver det et moralsk foredrag?

Nej tværtimod.

Der kommer ingen moralske pegefingre. Ole Michelsen fortæller hudløst om sit eget hårrejsende forbrug og om hvordan han kom ud af det – og stadig er i en konstant farezone for at hoppe i vandet igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så har du lyst til at blive klogere på alkohol, så er det en oplagt chance for at lægge ører til en person, der har været fanget i flasken og er sluppet fri. Det interessante for mange kan være at høre, hvordan man får kæmpet sig fri efter mange år med alkohol som omdrejningspunktet i alt.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...