Ole Bornedal på besøg i Cathrinesminde Teglværk

12. maj 2015 Kultur
I sidste uge havde gæsterne i Kulturmåned fornøjelsen af at opleve en aldeles dejlig koncert med Poul Dissing og Benny Andersen. Og i denne uge bliver det ikke mindre fantastisk. Det bliver bare anderledes.

Ole Bornedal har hovedrollen i Cathrinesminde Teglværk onsdag aften.

Ole Bornedal har hovedrollen i Cathrinesminde Teglværk onsdag aften.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er lykkedes for arrangørerne at få filminstruktør Ole Bornedal til at komme i aften og fortælle om det at skabe filmværker.
I foredraget vil Bornedal på underholdende vis, fortælle om filmkunsten – om rejsen fra idé til manuskript – fra manuskript til film. Hans årelange erfaring indenfor film og tv – vil tage os på en rejse fra Nattevagten til Vikaren og videre til Dina over USA og Hollywood, arbejdet med Stjernerne – og hjem igen – tilbage til 1864.
Artiklen fortsætter under annoncen

En fortælling – ikke bare om Bornedals egen lidenskab og passion for filmkunsten men også om hans karakterer i filmene, der ofte spejler det samme – i begejstring over livet på trods af alle krige og dæmoner.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...