Ole Daubjerg er direktør i Vækstrådet

20. november 2014 Erhverv

Pressemeddelelse:

Den nystiftede forening Sønderborg Vækstråd får nu sin første direktør.

Valget er faldet på Ole Daugbjerg , der tiltræder 1. december.

Vækstrådets formand Henrik Enderlein er særdeles tilfreds med, at det er lykkedes at finde en direktør, der ikke kun opfylder rådets ønsker til kvalifikationer og kompetencer, men som også har mangeårig tilknytning til Sønderborg-området.

Ole Daubjerg. Foto: Privat

Ole Daubjerg. Foto: Privat

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er meget glad for at kunne byde Ole Daugbjerg velkommen som den første direktør i Sønderborg Vækstråd, og jeg er overbevist om, at vi med Ole får en direktør, der hurtigt og målrettet vil sætte aktiviteter i gang, der fører mod opfyldelse af vores ambitiøse mål for Sønderborg”, siger Henrik Enderlein, der tilføjer, at han ikke er mindre glad for, at det er lykkedes at få arrangeret, at den nye direktør kan tiltræde allerede 1. december, selvom det bliver på halv tid de første par måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole Daugbjerg, der tidligere bl.a. har været kommunikations- og stabsdirektør i Danfoss Koncernen, ledende partner i en af Danmarks største kommunikationsvirksomheder og senest selvstændig virksomhedsrådgiver, har boet i Sønderborg de seneste 14 år, og han kommer til Sønderborg Vækstråd med erfaringer fra såvel det lokale kulturelle område som fra regional og lokal erhvervsudvikling.

Ole Daugbjerg var en af initiativtagerne til oprettelsen af Sønderjysk Elitesport, hvor han også var formand for bestyrelsen i en årrække.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han har de seneste fire år tillige været formand for UdviklingsRåd Sønderjylland. I øvrigt en post han helt naturligt fratræder med ansættelsen i Sønderborg Vækstråd.

Han har været formand for bestyrelsen på Alssund Gymnasiet, og han sidder i et af SDU’s Uddannelsesråd.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...