Ole Daubjerg: Iværksætteri skal have et løft

21. november 2014 Erhverv

Der er ikke nogen tvivl at spore i stemmen hos de nyansatte direktør i Sønderborg Vækstråd, Ole Daubjerg, når han siger, at der er meget uudnyttet potentiale inden for iværksætteri.

Foto: Privat” width=”300″ height=”300″ /> Ole Daubjerg. Foto: Privat

“Og det skal vi bruge endnu bedre”, siger han. Hvordan det så skal gøres, vil han ikke sige noget om.

“Jeg skal jo fremlægge mine ideer og tanker for bestyrelsen, der så skal sætte den kurs, som vi skal følge”, siger direktør Ole Daubjerg til SønderborgNyt.

Der tages naturligvis afsæt i en helhedsplan, der netop nu er på vej gennem byrådet.

100 dage

Ole Daubjerg har ikke tænkt sig at sætte fuld turbo på en masse ting, når han tiltræder.

“Der er jo det med ministre og direktører, at det er en god idé at bruge de berømte 100 dage på lige at finde ud af, hvor det er, man er”, siger vækstrådsdirektøren.

“Og så skal jeg en tur rundt til vores mange aktører og høre, hvor de selv tror, de er i det hele – og så se, hvor de i virkeligheden er”, siger Ole Daubjerg.

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...