Ole Daubjerg: Iværksætteri skal have et løft

21. november 2014 Erhverv

Der er ikke nogen tvivl at spore i stemmen hos de nyansatte direktør i Sønderborg Vækstråd, Ole Daubjerg, når han siger, at der er meget uudnyttet potentiale inden for iværksætteri.

Ole Daubjerg. Foto: Privat

Ole Daubjerg. Foto: Privat

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det skal vi bruge endnu bedre”, siger han. Hvordan det så skal gøres, vil han ikke sige noget om.

“Jeg skal jo fremlægge mine ideer og tanker for bestyrelsen, der så skal sætte den kurs, som vi skal følge”, siger direktør Ole Daubjerg til SønderborgNyt.

Der tages naturligvis afsæt i en helhedsplan, der netop nu er på vej gennem byrådet.

100 dage

Ole Daubjerg har ikke tænkt sig at sætte fuld turbo på en masse ting, når han tiltræder.

“Der er jo det med ministre og direktører, at det er en god idé at bruge de berømte 100 dage på lige at finde ud af, hvor det er, man er”, siger vækstrådsdirektøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så skal jeg en tur rundt til vores mange aktører og høre, hvor de selv tror, de er i det hele – og så se, hvor de i virkeligheden er”, siger Ole Daubjerg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...