Olferts Venner er klar med et firkløver til efterårets arrangementer

17. august 2017 Kultur

Peter Belli gæster Nordborg  Slot fredag den 20. oktober  med sin anmelderroste afskedskoncert. Med sit stærke unge band, De Rejsende, i ryggen, har Peter Belli de sidste par år nærmestværet bedre end nogensinde på scenen, skriver Olferts Venner i en pressemeddelelse. Poweren og den legendariske vokal står så stærkt som nogensinde – hvad massevis af danskere også kunne opleve ved selvsyn, da Peter Belli i 2012 var del af holdet i den populære tv-serie ”Toppen af poppen”.

Benyt samtidig lejligheden til at se den nye hal på Nordborg Slots Efterskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fenway Band plus Munch og Broderskabet

Munch og Broderskabet er i Nordborghallen den 23. september

Anders Munch og resten af Broderskabet vægter den “rene vare”, intensitet og dynamik – og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Anders Munch har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik. På kopitro vis bevæger Munch og Broderskabet sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fenway Band, som består af søstrene Melanie og Emilie varmer op med musik fra ’80erne til nu.

Anders og Katrine med Lille Nørd Bandet gæster Nordborg Slot den 22. oktober.

Anders og Katrine er et kæmpe tilløbsstykke, når de optræder. De klæder sig ud som dyr og synger alle deres Lille Nørd-hits, som bl.a. “Nu kører det”, “Anders og Katrine” m.fl. De laver sjov og ballade og giver børnene en kæmpe musikalsk og festlig oplevelse.

The Rough Haired Chickendogs

The Rough Haired Chickendogs giver koncert i Valkhal i Havnbjerg den 28. oktober.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Rough Haired Chickendogs spiller akustisk blues og rock’n roll. Det er egne kompositioner samt cover versioner der går helt til tilbage til ’20erne med Robert Johnson, Muddy Waters mm.

I den nye ende er det bl.a numre fra ’60erne af Rolling Stones, Bo Diddley og Boddy Holly mfl..

 

 

 

Billetsalg, koncertmenuer, priser med mere se www.Olferts-venner.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 112, Sydals

Bilist kørte galt og ringede til politiet

1. februar 2023 112

Tirsdag ringede en 18-årig kvinde til politiet, fordi hun kørte galt i Høruphav. “Hun kom kørende fra Østerbakken og ud på Sønder Landevej, hvor hun påkørte en anden bil”, siger John Weber fra politiet. “Det lidt pudsige ved sagen er, at den bil, som hun ramte, den forsvandt fra stedet”, siger han videre og tilføjer, […]

Læs mere...