Olferts Venner er klar til koncert med The Islanders

4. oktober 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den 29. oktober kl. 20.00 får Nordals besøg af The Islanders. Forud for koncerten vil Ølentusiasterne stå for ølsmagning og der kan også bestilles mad som denne gang leveres af Detlefs Grillstegning fra Guderup.

The Islanders spiller et potpourri af traditionel skotsk og irsk folkemusik, krydret med spontanitet og humor. Repertoiret spænder fra det traditionelle skotske/irske musik såsom The Dubliners til den mere moderne, populære stil som Runrig og U2.

Musikerne mestrer et hav af instrumenter, bl.a. guitar, bodhran, mandolin, mandola, el-bas, mundharpe, sækkepibe, tværfløjte, bouzouki, tin whistles, bones m.m.

Arrangementet abliver holdt i Valhal, Skolevej 56, Havnbjerg. Aftenen starter kl. 18.00 for spisende gæster og koncerten begynder kl. 20.00.

Billetter kan købes via www.olferts-venner.dk eller hos Nordborg Boghandel.

Koncert uden mad kr. 125,00 + gebyr kr. 10,00.

Koncert med mad og ølsmagning kr. 250,00 + gebyr kr. 10,00.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

AGS – gymnasiet med masser af små fællesområder

23. januar 2022 Uddannelse

AGS- det tidligere Amtsgymnasium – på Grundtvigs Allé i Sønderborg – var det tidligere Sønderjyllands Amts stolthed at bygge. “Der er skabt miljøer, som fordrer moderne undervisning og der er rigtigt mange små fællesområder, som er fortrinlige til gruppearbejde”, siger rektor Jeppe Kragelund til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at AGS er det helt rigtige valg […]

Læs mere...