Olferts Venner inviterer til julekoncert med Trine Gadeberg

30. november 2016 Kultur

Den 9. december går Trine Gadeberg på scenen i Nørherredhus og synger det allerbedste hun kan. Det er Olfert Venner, der sammen med Hotel Nørherredhus, har sat en hyggelig aften sammen, hvor der kan nydes en juleplatte før koncerten.

Du er sikker på at komme i det rette julehumør, når Trine Gadeberg sammen med sine musikere Carl-Aage Eliasson og Jørgen Heick begynder på deres jule-hyggelige julekoncert. Det bevidnes af det store og trofaste publikum i kirker og koncertsale landet over, skriver Olfert Venner i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aftenen bliver fyldt med smukke salmer, flotte medrivende arrangementer, nyt som gammelt, i god blanding med den klassiske solo. Alt sammen kædet sammen med søde anekdoter og Trine Gadeberg får med lethed publikum til at synge med på et par sange.

Arrangementet er den 9. december kl. 18.00.

Billetpriser:

Kun koncert kr. 150,-

Med spisning kr. 345,-

Billetter kan købes via www.olferts-venner.dk eller direkte på Hotel Nørherredhus.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...