Olferts Venner inviterer til koncert med BallBreakers

25. februar 2019 Kultur

Det bliver 4. gang det hårdt rockende band, BallBreakers, den 2. marts lægger vejen forbi Nordborg, så det er med sikker stemmeføring, Hans Skov Pedersen, formand for Olferts Venner, som står bag koncerten siger:

”Vi er meget begejstrede for at vi endnu engang kan byde rock-elskere på Nordals og omegn på en omgang rockmusik og underholdning af højeste kvalitet. Om du er inkarneret AC/DC fan eller bare holder af god rock, er sådan set underordnet – BallBreakers leverer altid et super show”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til at sikre den gode stemning vil DJ SuneE, som er kendt fra blandt andet Esbjerg Rockfestival, varme op under publikum med en god gang rock før BallBreakers indtager scenen.

Billetterne til koncerten koster kr. 160 og kan købes her.

Hvis du ønsker at spise i forbindelse med koncerten, er prisen kr. 260 – menuen står på ”Wienerschnitzel med det hele” fra Slagter Nielsen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Samfund, Sønderborg

Vand på Sønder og Nørre Havnegade

5. december 2021 Samfund

Søndag aften kom vandet op på Sønder Havnegade og ved Nørre Havnegade – ud for Promenadens ishus – steg vandet udenfor afspærringen, mens der var tørt indenfor den. Ved Rytterstatuen var der også vand på gaden. Vandstanden toppede omkring klokken 20, hvor DMI havde varslet at vandstanden ville være op til en meter over daglig […]

Læs mere...