Olferts Venner: Mikkel Beha fortæller om livet til søs

26. januar 2015 Kultur

I efteråret kastede Troels Kløvedal anker til en velbesøgt aften hos Olferts Venner. I februar følger sønnike Mikkel Beha i hans kølvand. Mikkel Beha er en spændende mand med mange kasketter: Han er elsket som morgenvært på tv, og har berettet mangt en gang om sine eventyr til søs.

Mikkel Beha besøger Nordborg.

Mikkel Beha besøger Nordborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver kort sagt en mindeværdig aften, når Mikkel Beha gæster Olferts Venner og Nordborghallen 4. februar kl. 19. Aftenens tema er Mikkels lange og spændende liv til søs.

Salt i sutten

Eventyret og sørejserne har været en stor del af hans liv. Han har fået saltvand og skumsprøjt ind med sutten.

Mikkel tager publikum med ud at rejse ud i den store, forunderlige verden – med alle de udfordringer, der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, når ens drømme skal blive til virkelighed.

Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra tv-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster”. Han fortæller om alt det, man ikke ser på tv.

“Vi glæder os til denne aften. Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med, efter at have rejst verdenen tynd med sin familie”, siger Hans Skov Pedersen, formand for Olferts Venner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere på www.olferts-venner.dk.

Billetter kan købes på www.sonderborgbilletten.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...