Olferts Venner: The Islanders spiller i Valhal i Havnbjerg

17. januar 2018 Kultur

Fredag den 9. februar får Nordals besøg af The Islanders.

Forud for koncerten kan der bestilles mad som denne gang leveres af Detlefs Grillstegning fra Guderup.

The Islanders består af Chic McLean fra øen Bute, Skotland og Paul Kelly fra Lincoln, England, men med rødder i Galway, Irland. The Islanders spiller et potpourri af traditionel skotsk og irsk folkemusik, krydret med spontanitet og humor.

Repertoiret spænder fra det traditionelle skotske/irske musik såsom The Dubliners til den mere moderne, populære stil som Runrig og U2, skriver Olferts Venner i en pressmeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse musikere mestrer et hav af instrumenter, bl.a. guitar, bodhran, mandolin, mandola, el-bas, mundharpe, sækkepibe, tværfløjte, bouzouki, tin whistles, bones m.m. Bandet har med stor succes turneret i bl.a. Danmark, Tyskland, Spanien, Sverige, Norge, England, Skotland, USA, Thailand og Australien. I Danmark har man bl.a. kunnet opleve dem på Bork Havn festival og Tønder festival. The Islanders har tillige været flittige gæster i DR TV og i Go’ Morgen Danmark på TV2.

Koncerten er den 9. februar 9. februar i Valhal, Skolevej 56, Havnbjerg. Aftenen starter kl. 18.00 for spisende gæster og koncerten begynder kl. 20.00.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes via www.olferts-venner.dk, Valhal eller hos Nordborg Boghandel.

Billetpriser:

Koncert uden mad kr. 150,00 (+ gebyr kr. 10,00)

Koncert med mad kr. 250,00 (+ gebyr kr. 10,00)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Mandag var fire håndboldspillere på køkkenholdet

27. september 2022 Sønderborg

Mandag eftermiddag mødtes en gruppe børn og frivillige fra Ungdommens Røde Kors med fire af de seje håndboldspillere SønderjyskEs herrehold og det gjorde de for at hygge sig med at lave mad og spise sammen. SønderborgNYT fangede håndboldspilleren Rasmus Bech og ‘køkkenpigen’ Cecilie, som fortalte, hvilke opgaver, som de havde fået. “Vi har hakket chokolade, […]

Læs mere...