Omsorgsklubben julehyggede med Syng med og Tip et Hit

10. december 2021 Sønderborg
Karin og Klaus Strand-Holm. Pressefoto
Karin og Klaus Strand-Holm. Pressefoto

Det blev en hyggelig eftermiddag med musikalsk samvær i Frivillighuset, da entertainerparret Karin og Klaus Strand-Holm på deres Danmarks-turné kom forbi Sønderborg med deres populære musikquiz Syng Med & Tip Et Hit, der i øjeblikket kører på femte tv-sæson på dk4, skriver Omsorgsklubben i en pressemeddelelse.

Her er også folkekære kunstnere som Dorthe Kollo, Dario Campeotto og Kirsten Siggaard med som solister, mens Klaus & Servants spiller til – og også medvirker med nogle af deres egne velkendte ørehængere som ”Den Bedste Pige”, ”Herstedvester” og ”Bank 3 Gange”, der i øvrigt netop har fejret 50-års jubilæum som topscorer på Dansktoppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men til arrangementet i Omsorgsklubben OK-Sønderborg var det altså live-udgaven af det populære tv-show, som kunne opleves. Her gik parret sammen med publikum ned ad mindernes boulevard med kendte julesange fra de seneste seks årtier. Mens Klaus Strand-Holm spillede og sang, stillede fru Karin spørgsmål, som beboerne skulle gætte svarene på.

Sammen med sine trofaste tjenere i Klaus & Servants har den erfarne kapelmester og bandleder benyttet Corona-nedlukningen til at være i studiet for at indspille sange til deres aktuelle album og gøre klar til den kommende turné-sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum fik derfor fornøjelsen af at være med på ”Motionssangen” fra det nye album. Sangen har været nummer 1 i syv ud af de 15 uger, den har været på Dansktop-listen.

“Motionssangen giver glimrende mulighed for at få lidt genoptræning af sangermusklen, hvis man skulle være faldet lidt af på den under isolationen”, sagde Klaus Strand-Holm, der efter at have været henvist til studiearbejde i et år med restriktioner igen er glad for at være ude blandt publikum.

Umiddelbart efter ‘Syng Med & Tip et Hit-showet’ havde Omsorgsklubben besøg af julemanden og børn som sang for publikum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 Uncategorized

Hvad sker der i hjernen hos børn der har det svært?

18. januar 2022 Uncategorized

Den 3. marts klokken 19 får Dybbøl Efterskole besøg af Rasmus Alenkær, som vil holde et oplæg om børn, som har det svært. I sit oplæg vil Rasmus Alenkær sætte fokus på samarbejdet omkring børn med social-kognitive udfordringer med udgangspunkt i dels en neurologisk vinkling, og dels med udgangspunkt i en institutionel pædagogisk vinkling. Eller […]

Læs mere...