Oplev Broager Brandværnsorkester på Sønderborg Bibliotek

16. august 2015 Kultur

På torsdag kl. 17 kan du opleve en koncert med Broager Brandværnsorkester, der spiller i gårdhaven på Sønderborg Bibliotek.IMG_3529

 

Orkesteret består af 20 musikere, som spiller alle former for glad musik – lige fra Glenn Millers bigband klassikere, over Beatles-numre, til Johan Strauss’ kompositioner. Danseorkesteret er sammensat som et traditionelt bigband med en stor blæsergruppe og en rytmesektion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danseorkesteret har eksisteret siden 1980 og har spillet til en lang række arrangementer i både Danmark og Tyskland.

De sønderjyske frivillige brandværn har meget gamle musiktraditioner. Brandværnsorkestrene har helt fra starten for over 100 år siden været et vigtigt og naturligt led i brandværnenes virke.

Broager Frivillige Brandværn blev oprettet allerede i 1880, og siden har orkestret i høj grad præget musiklivet på Broagerland.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 KV21, Sønderborg

Venstre og Konservative besøger landbrug

21. juni 2021 KV21

I dag, mandag, besøger Konservative og Venstre i Sønderborg landmand Jens Lei og Jack Nielsen fra DroneVic til en markvandring/overflyvning og snak om, hvordan et højteknologisk dansk landbrug ser ud i dag og i fremtiden. Besøget vil også fokusere på, hvordan vi kan sikre, at både vores teknologiske uddannelser på Alsion og vores stærke landbrugsskole […]

Læs mere...