Oplev kunstskole-elevernes “optagelsesværker”

3. marts 2015 Kultur

Endnu engang åbner Sønderjyllands Kunstskole dørene til en dag i kreativitetens tegn.

Ved ”Åbent hus” arrangementet lørdag d. 7. marts på Kunstskolen vil der være rig lejlighed til at suge farverige indtryk til sig og blive inspireret og informeret om den billedkunstneriske talentskole BGK.

Dorthe Saldern Meier er klar med tegneworkshop lørdag.

Dorthe Saldern Meier er klar med tegneworkshop lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tidsrummet 11.00 – 15.00 vil huset være fyldt med kreative værker.

Dorthe Saldern Meier vil på dagen tilbyde en tegneworkshop for de besøgende der kunne være interesseret i at snuse til hvad man arbejder med på en kunstskole. Alle er velkomne til at deltage aktivt eller følge workshoppen fra sidelinjen!

Eleverne fra Billedkunstnerisk GrundKursus giver igen i år et indblik i den produktion, der højst sandsynligt skal bruges til optagelsesansøgningerne til en videregående kreativ uddannelse lidt senere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdagens arrangement er en god mulighed for potentielle ansøgere til det næste forberedelseskursus til at se, hvad man arbejder med på BGK, og stille de relevante spørgsmål til de nuværende kreative talenter.  Der vil være flere faglærere på skolen der er klar til at opklare eventuelle spørgsmål man måtte have.

Arrangementet åbnes af Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen, der vil stå for afsløringen af den nye dekoration af plankeværket, som vender ud mod Løkken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...