Oplev kunstskole-elevernes “optagelsesværker”

3. marts 2015 Kultur

Endnu engang åbner Sønderjyllands Kunstskole dørene til en dag i kreativitetens tegn.

Ved ”Åbent hus” arrangementet lørdag d. 7. marts på Kunstskolen vil der være rig lejlighed til at suge farverige indtryk til sig og blive inspireret og informeret om den billedkunstneriske talentskole BGK.

Dorthe Saldern Meier er klar med tegneworkshop lørdag.

Dorthe Saldern Meier er klar med tegneworkshop lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

I tidsrummet 11.00 – 15.00 vil huset være fyldt med kreative værker.

Dorthe Saldern Meier vil på dagen tilbyde en tegneworkshop for de besøgende der kunne være interesseret i at snuse til hvad man arbejder med på en kunstskole. Alle er velkomne til at deltage aktivt eller følge workshoppen fra sidelinjen!

Eleverne fra Billedkunstnerisk GrundKursus giver igen i år et indblik i den produktion, der højst sandsynligt skal bruges til optagelsesansøgningerne til en videregående kreativ uddannelse lidt senere på året.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdagens arrangement er en god mulighed for potentielle ansøgere til det næste forberedelseskursus til at se, hvad man arbejder med på BGK, og stille de relevante spørgsmål til de nuværende kreative talenter.  Der vil være flere faglærere på skolen der er klar til at opklare eventuelle spørgsmål man måtte have.

Arrangementet åbnes af Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen, der vil stå for afsløringen af den nye dekoration af plankeværket, som vender ud mod Løkken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet hilste på cyklisterne gågaden

27. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag kom der, helt som der plejer, adskillige mennesker cyklende i gågaden. Men i eftermiddag stod politiet klar og de fik fat på flere af cyklisterne, som blev noteret. “Og kommer der varevogne eller andre biler, så snupper vi også dem”, sagde en af betjentene til SønderborgNYT. Der må køres varer til butikkerne frem […]

Læs mere...