Oplev Nytårskoncerten med Sønderjyllands Symfoniorkester

Arkivfoto
Arkivfoto
21. december 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

2017 får en festlig start med den traditionelle nytårskoncert i Sønderjyllands Symfoniorkesters regi med sangerne Susanne Elmark og Guido Paevatalu i front samt  dirigent David Riddell, der holder styr på de musikalske tropper.

Det skriver orkestret i en pressemeddelelse.

Koncerten spilles i Alsion den 5. januar og skal du være sikker på en plads til festligheden, så er det om at få købt billet her på biletten.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken til årets nytårskoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester spænder lige fra de klassiske ørehængere til festlige og traditionelle orkesterværker, der hører nytåret til.

Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer således alle med på deres altid festlige og traditionelle fejring af starten på det nye år 2017 med en klassisk og sprudlende nytårskoncert.

Det bliver i høj grad sangernes aften, idet to af vores vidunderlige danske sangere Susanne Elmark, sopran, og Guido Paevatalu, baryton, vil boltre sig hjemmevante i det traditionelle nytårsrepertoire, hvormed de vil divertere publikum med lette, boblende og forførende sopran- og barytonperler i selskab med et feststemt Sønderjyllands Symfoniorkester.