Oplev Nytårskoncerten med Sønderjyllands Symfoniorkester

21. december 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

2017 får en festlig start med den traditionelle nytårskoncert i Sønderjyllands Symfoniorkesters regi med sangerne Susanne Elmark og Guido Paevatalu i front samt  dirigent David Riddell, der holder styr på de musikalske tropper.

Det skriver orkestret i en pressemeddelelse.

Koncerten spilles i Alsion den 5. januar og skal du være sikker på en plads til festligheden, så er det om at få købt billet her på biletten.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

Musikken til årets nytårskoncert med Sønderjyllands Symfoniorkester spænder lige fra de klassiske ørehængere til festlige og traditionelle orkesterværker, der hører nytåret til.

Sønderjyllands Symfoniorkester inviterer således alle med på deres altid festlige og traditionelle fejring af starten på det nye år 2017 med en klassisk og sprudlende nytårskoncert.

Det bliver i høj grad sangernes aften, idet to af vores vidunderlige danske sangere Susanne Elmark, sopran, og Guido Paevatalu, baryton, vil boltre sig hjemmevante i det traditionelle nytårsrepertoire, hvormed de vil divertere publikum med lette, boblende og forførende sopran- og barytonperler i selskab med et feststemt Sønderjyllands Symfoniorkester.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...