Oplev optagelserne til Café Hack på Alsik Hotel med Jesper Koch og Jan Hellesøe

20. maj 2021 Kultur
Foto: Arkiv
Foto: Arkiv

Radioprogrammet Café Hack kommer på besøg på Hotel Alsik, hvor der skal optages en udsendelse med den folkekære vært, Søren Dahl, som får besøg af to velkendte sønderjyder, nemlig Jan Hellesøe og Alsiks egen Jesper Koch.

Søren Dahl er altid garanti for en hyggelig og nærværende oplevelse, når han interviewer sine gæster om både stort og småt.

Du kan opleve optagelserne med Jesper Koch, som står i spidsen for den kulinariske indsats på Alsik Hotel, herunder Syttende, der i efteråret blev kåret til Årets Nye Restaurant af White Guide. Derudover kendes Jesper fra tv-programmer som Masterchef og Kochen på Toppen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også Sønderborgs egen Jan Hellesøe, der er Danmarks førende manipulator, som kendes af mange fra tv-programmet “Fuckr med din hjerne”, kan opleves til arrangementet. Han har gennem de seneste måneder hjulpet mange med at kvitte smøgerne gennem sine rygestop-events på Facebook.

Du kan bestille billetter til optagelserne af Café Hack på Alsik Hotel her.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...