Oplevelse: Skyttebrødrene marcherer gennem Perlegade

2. juni 2016 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På lørdag vil Borgerforeningens Skyttebrødre pryde “Perlegade-billedet”, når de går i rækker og geled fra Mølleparken Plejecenter til Rådhuset og tilbage igen. Naturligvis skal de “ha’ en lille en” i Byrådssalen, så der er styrke til at tage turen tilbage igen – og de skal huske at få hædersgæst og borgmesteren med.

Hædersgæsten ved Borgerforeningens kongeskydning 2016 i Sønderborg er borgmester Thomas Andresen fra Aabenraa.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det tager sin tid at komme helt på plads.

Det tager sin tid at komme helt på plads.

Der har i mange år været politiske drillerier og til tider et anspændt forhold mellem Sønderborg og Aabenraa. Ikke mindst efter Sønderborg mistede akutsygehuset og sygeplejeskolen til Aabenraa.

Efter Thomas Andresen satte sig i borgmesterstolen i Aabenraa er forholdet blevet væsentlig forbedret, når det gælder tonen og samarbejdet kommunerne imellem. skriver Skyttebrødrene i en pressemeddelelse.

Sønderborgs borgmester, Erik Lauritzen er med for tredje gang, når han sammen med hædersgæsten Thomas Andresen står på trappen ved rådhuset ved lørdagens markedsdage kl. 11.30.

Sønderborg Garden er som sædvanlig med, når Skyttelauget marcherer gennem byen til Rådhuset. Igen i år er Broager Brandværnsorkester med.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 47)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 57)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk