Orgelfestivalkoncert i Christianskirken

2. august 2018 Kultur

Kristian Krogsøe, Domorganist ved Vor Frue Kirke, Aarhus, gæster Christianskirken i Sønderborg tirsdag den 4. september kl. 19.30.

Programmet byder på nyere musik af blandt andre Svend-Ove Møller, J. P. E. Hartmann, César Franck og Maurice Duruflé.

Siden sin debut i Berliner Dom har Kristian Krogsøe givet koncerter med et bredt repertoire i Danmark såvel som i udlandet, skriver Christianskirken i en pressemeddelelse.

Som solist med orkester har han medvirket i Berliner Staatsopers opsætning af Busonis opera Doktor Faust dirigeret af Daniel Barenboim og ved flere lejligheder med Aarhus Symfoniorkester under ledelse af Giancarlo Andretta, Leif Segerstam og Alexander Vedernikov.

Som akkompagnatør med kor har han arbejdet med bl.a. Danmarks Radios Vokalensemble og Den Jyske Operas Kor og dirigenterne Stefan Parkman og Marcus Creed.

 

Der er fri entré.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...