Orkestrene i Broager Brandværn efterlyser flere musikere

17. februar 2019 Kultur

Broager Brandværns orkestre søger nye medlemmer.

“Vi har en temmelig høj gennemsnitsalder, og vi skal have flere unge med. Vi er seks brandværnsorkestre i Sønderjylland, og jeg fornemmer at alle lider med det samme problem aldersmæssigt. Hvis vi ikke gør noget, så er der ikke noget, der hedder frivillige brandværnsorkestre om få år”, siger formanden for Broager Brandværns Orkestre i Broager, Ove Petersen.

“De unge har så mange andre ting at gå til, at de ikke har øje for brandværnsorkestrene. De forestiller sig ikke, hvor hyggelig en fritidsbeskæftigelse det er at spille i orkestrene. Man får mange timers socialt samvær, og man vil opleve at blive en del af et orkester med høj kvalitet, for vi går ikke ud og spiller, uden at vi er sikker på kvaliteten”, fortæller Ove Petersen til Broager.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil meget gerne høre fra 25-45 årige, men selvfølgelig også gerne endnu yngre eller ældre, så der ved næste generalforsamling sidder nye medlemmer, der også har lyst til at videreføre arbejdet.

Musikerne i Broager føler sig privilegerede med gode lokaler og gode instrumenter og med hele fem orkestre man frit kan vælge at spille med i. Øveaftnerne er henholdsvis tirsdage-onsdage og torsdage, alt efter hvilke orkestre man vælger at spille med i.

Broue Tyrolerne, Broager Show-Band, Broager Pipes and Drums, Broager Brandværnsorkester og Broager Danseorkester har døren åben – og låner dig instrumentet at spille på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan kontakte Ove Petersen, mobil 4061 8311 og mail formand@bfbo.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...