Outdoor i Centrum: Hør om elitesoldatens vildmarkstur

6. marts 2015 Sønderborg

Det blev et fantastisk soloeventyr i en vildmark og i en natur som mange kun kender fra naturprogrammer og storslåede billeder i rejsemagasiner. Den tidligere elitesoldat kan kun sige, at det er endnu flottere i virkeligheden.

Erik B. Jørgensen vandrede og padlede på tværs af Alaska, via The Brooks Range Mountains, fra Canada’s grænse mod vest til havet og Kotzebue. Kollage,%20Alaska%20på%20tværs
Artiklen fortsætter under annoncen

Det blev en tur på i alt 72 dage. 60 dage og ca. 900 km til fods, og 12 dage og ca. 650 km i en lille gummibåd.
Han kom tæt på naturen på godt og ondt, lige som en ekspedition skal være. Det var hårdt, ubarmhjertig, storslået, flot, stille og et minde for livet.
Erik B. Jørgensen fik mange sjove oplevelser undervejs. Der var flere tætte møder med Grizzlybjørne, bl.a. en mor og hendes lille unge. Han mødte rener, elge, Dall Sheep, ulve, jærv, laks, sæler og tusind vis af myg.
Artiklen fortsætter under annoncen

Myg kræver lidt metal arbejde. Det gode var, at blev god mulighed for at øve sig, fordi det var den vådeste sommer nogen siden.

“Jeg har et ønske at inspirere folk til at tage det først skridt på deres eventyr og det prøver jeg på i Sønderborg den 16. marts”, siger Erik B. Jørgensen.

Det praktiske

Du kan møde eventyreren  mandag 16. marts kl. 19.00-21.00 hos Outdoor i Centrum i de nye lokaler i Perlegade 44.

Tilmelding:

Billetterkan købes i butikken og på hjemmesiden
Entré: 100 kr.
Arrangør: Outdoor i Centrum, og Kom ud
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...