Outdoor i Centrum: Hør om elitesoldatens vildmarkstur

6. marts 2015 Sønderborg

Det blev et fantastisk soloeventyr i en vildmark og i en natur som mange kun kender fra naturprogrammer og storslåede billeder i rejsemagasiner. Den tidligere elitesoldat kan kun sige, at det er endnu flottere i virkeligheden.

Erik B.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jørgensen vandrede og padlede på tværs af Alaska, via The Brooks Range Mountains, fra Canada’s grænse mod vest til havet og Kotzebue. Kollage,%20Alaska%20på%20tværs

Det blev en tur på i alt 72 dage. 60 dage og ca. 900 km til fods, og 12 dage og ca. 650 km i en lille gummibåd.
Han kom tæt på naturen på godt og ondt, lige som en ekspedition skal være. Det var hårdt, ubarmhjertig, storslået, flot, stille og et minde for livet.
Erik B. Jørgensen fik mange sjove oplevelser undervejs. Der var flere tætte møder med Grizzlybjørne, bl.a. en mor og hendes lille unge. Han mødte rener, elge, Dall Sheep, ulve, jærv, laks, sæler og tusind vis af myg.
Myg kræver lidt metal arbejde. Det gode var, at blev god mulighed for at øve sig, fordi det var den vådeste sommer nogen siden.

“Jeg har et ønske at inspirere folk til at tage det først skridt på deres eventyr og det prøver jeg på i Sønderborg den 16. marts”, siger Erik B. Jørgensen.

Det praktiske

Du kan møde eventyreren  mandag 16. marts kl. 19.00-21.00 hos Outdoor i Centrum i de nye lokaler i Perlegade 44.

Tilmelding:

Billetterkan købes i butikken og på hjemmesiden
Entré: 100 kr.
Arrangør: Outdoor i Centrum, og Kom ud
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk