Over 300 badminton spiller Fleggard Open i Sønderborg

21. november 2018 Kultur

I weekenden den 15. og 16. december skal over 300 svinge badmintonketchere og være en del af det hastigt voksende Dybbøl Open.

Trods sine kun tre år er Dybbøl Open-stævnet –  eller rettere Fleggaard Open, som det hedder, når Fleggaard er hovedsponsor  – allerede blandt de største badmintonstævner i landsdelen.

“Allerede i anden sæson rundede vi 300 deltagere og sidste år var vi omkring 330 deltagere. Stævnet spilles både Skansen og Dybbølhallen”, siger Frank Hansen fra Dybbøl Badminton.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er klubbens målsætning at stævnet skal være af meget høj kvalitet og dermed stikke lidt op i landskabet. Derfor sker der også mange spændende ting under stævnet som ikke ses ved andre stævner i Danmark. Stævnet er den 15 og 16 december.

Der spilles på i alt 16 baner.

Klubben håber selvfølgelig på, der er rigtigt mange mennesker, der kommer ind i hallernes varme og hepper på alle de lokale spillere.

Du kan se kampprogrammet og meget mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...