Oxbridge: Unge mennesker dystede i sejlsport

31. maj 2018 Kultur

Torsdag blev der sejlet Oxbridge mellem Alsion og Chr. den X’s Bro i Alssund og det er Sønderborg Yacht Club, der for 11. gang har arrangeret skoledysten. Op til stævnet havde flere af de unge mennesker blot få timers sejlads på CV’et.

“Vi giver nogle unge mennesker muligheden for at sejle med sejl og det er en ren fornøjelse at, hvor glade de er”, siger Finn Halberg fra Sønderborg Yacht Club.

“Og det er ingen hemmelig, vi selvfølgelig håber, at nogle af de unge bliver grebet af sejlsporten og kommer ud til os”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er unge mennesker fra BC Syd, Gråsten Landsbrugsskole, Hou Maritime Efterskole, EASV, SDU, idrætshøjskolen, Sygeplejeskolen og Fachhochschule Flensburg, der dystede om at være hurtigst i Alssund.

“Fra Sygeplejeskolen er det planen, vi deltager i de aktiviteter, som vi gjorde, da skolen var i Sønderborg. Så vi er i Sønderborg til Oxbridge, Markedsdage og Kulturnatten”, siger Monika Hoeck Petersen og tilføjer, at selvom skolen flyttede til Aabenraa, så skal der stadig være sygeplejestuderende fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk