På lørdag er der Håndboldens Dag hos Dybbøl Håndbold

31. december 2018 Kultur

Meget kort efter juleferien er der rig mulighed for at få sved på panden.

På lørdag er der nemlig for første gang Håndboldens Dag i hele Danmark.

Det sker i Broager Sparekasse Skansen i Dybbøl, hvor Dybbøl Håndbold står klar med masser af leg, sport og spil.

Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet. Vi håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er. Alle er velkomne, du skal blot møde op i indesko eller strømpesokker, lyder det fra Dybbøl Håndbold, arrangementet foregår i tidsrummet 14-17, skriver Dyybøl Håndbold til SønnderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håndbold i hele januar

Håndboldens Dag ligger lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark fra den 10. januar.

Derfor vil der blandt andet være VM-plakater til børn og barnlige sjæle, ligesom du kan være med i lodtrækningen om bil­letter til VM-finalen i herrehåndbold, hvis du deltager i en fotokonkurren­ce på dagen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...