På lørdag er der Håndboldens Dag hos Dybbøl Håndbold

31. december 2018 Kultur

Meget kort efter juleferien er der rig mulighed for at få sved på panden.

På lørdag er der nemlig for første gang Håndboldens Dag i hele Danmark.

Det sker i Broager Sparekasse Skansen i Dybbøl, hvor Dybbøl Håndbold står klar med masser af leg, sport og spil.

Vi er med som arrangører af Håndboldens Dag, fordi vi gerne vil være med til at promovere sporten og vise, at håndbold er andet og meget mere end den håndbold, vi kender fra fjernsynet. Vi håber, at vi kan nå ud til både nuværende og tidligere håndboldspillere, men også alle dem, der ikke har prøvet at spille håndbold før, så de også kan få en fornemmelse af den sjove og sociale sport, håndbold er. Alle er velkomne, du skal blot møde op i indesko eller strømpesokker, lyder det fra Dybbøl Håndbold, arrangementet foregår i tidsrummet 14-17, skriver Dyybøl Håndbold til SønnderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håndbold i hele januar

Håndboldens Dag ligger lige op til VM for herrer på hjemmebane i Danmark fra den 10. januar.

Derfor vil der blandt andet være VM-plakater til børn og barnlige sjæle, ligesom du kan være med i lodtrækningen om bil­letter til VM-finalen i herrehåndbold, hvis du deltager i en fotokonkurren­ce på dagen.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...