På Hotel Comwell forstår de at sprede julehygge

28. november 2015 Erhverv

Anmeldelse:

Der så rigtigt indbydende ud for de mange gæster, der havde meldt sig som deltagere til Hotel Comwells Julebuffet IMG_4866alørdag aften. Siden var sat på bordene og der stod en pilsner køreklar ved hver kuvert.

På en lille scene stod en discjockey og sørgede for musik. Præcis i den lydstyrke, hvor det er muligt at høre både julemelodierne og sidemanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Adskillige af gæsterne lørdag havde meldt sig parvis, andre i vennegrupper og sidst – men ikke mindst – en rigtig stor flok fra Sitel, som virkelig gjorde deres for at løfte humøret og have det sjovt. Og Sitel-folkene var underholdende. Deres humør smittede.

Tjenerne smuttede ind og ud mellem bordene og sørgede for, at gæster oplevede, der er stor forskel på at tage julefrokosten på en restaurant fremfor et forsamlingshus. Tjenerne, den flot anrettede og korrekt tilberedte mad plus gæsternes medbragte humør bar stemningen hele vejen gennem spisningen, hvorfra turen gik i kælderen, hvor der var dækket op med levende musik til fest og dans.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den kommende weekende festes der igen på Hotel Comwell i Sønderborg. Læsmere om jule-mulighederne HER

Det er bestemt dejligt at vide, at når man fester på Hotel Comwell, så er der overnatningsmulighed indefor rækkevidde. Der skal ikke regnes på genstande, klokkeslet og mulige promille.

 

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk