På lørdag har Sønderborg Garden loppemarked

18. juni 2020 Sønderborg

Coronaen satte en hurtig stopper for Sønderborg Gardens støttekreds, der ville have holdt loppemarked den 21. marts. Men nu åbner de for loppemarked på lørdag fra kl 10-16, i Hønsehuset bag Dybbøl Bygade 2F.

Formanden for støttekredsen, Peter Madsen Greve, fortæller i en pressemeddelelse:

”Vi har taget en masse tiltag, for at sørge for at smitten ikke spredes, og selvfølgelig også for at sørge for alles sikkerhed”.

Der vil ikke blive lukket mere end 30 personer ind af gangen, døren er opdelt i indgang og udgang og der vil være håndsprit.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi håber at der stadig vil komme mange forbi og gøre en god handel. Men vi vil på det kraftigste opfordre folk til at komme spredt over hele dagen, så der ikke opstår store forsamlinger”, siger Peter Madsen Greve.

Der vil kunne opstå ventetid ved indgangen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...