Påskedagene fyldes med kunst

14. april 2014 Kultur

Den 17. april til 21. april åbner forskellige udstillingssteder, gallerier og butikker på Als dørene for at præsentere værker fra nationale og internationale kunstnere i anledning til årets Påskeudstilling. Her kan bl.a. ses billedkunst, keramik, skulpturer, smykker, tekstilkunst, pileflet, glaskunst og trædrejning. Kunstnere som Günter Grass, Sten Børsting, Lea Grau Thomsen, Stig Aunfelt, Jan Esmann Spliid og Bjørn Ignatius Øckenholt vil præsentere deres værker.

Foto: Jørn Lehmann

Foto: Jørn Lehmann

Artiklen fortsætter under annoncen

Butikkerne i Nordborg og Guderup har stillet deres vinduer til rådighed for værker af især lokale kunstnere. Her er der mulighed for at se noget af det kreative miljø der udfolder sig på Als.

Sønderborgs tidligere borgmester, A. P. Hansen, åbner udstillingen på Nordals Idrætscenter skærtorsdag kl. 12.00.

Der er mulighed efterfølgende for at tage én af to busser som er speciel indsat til at køre kunstinteresserede til udstillingsstederne for det beskedne beløb af 40 kr.

Bus 1 kører fra Idrætscenter Nordborg kl. 13.20 og bus 2 afgår kl.12.30 fra Kunstpunkt i Augustenborg. Buskøreplanen kan også ses i kunstkataloget, som kan afhentes gratis på områdets biblioteker, Sønderborg Turistbureau og butikkerne i Nordborg og Guderup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...