Påskedagene fyldes med kunst

14. april 2014 Kultur

Den 17. april til 21. april åbner forskellige udstillingssteder, gallerier og butikker på Als dørene for at præsentere værker fra nationale og internationale kunstnere i anledning til årets Påskeudstilling. Her kan bl.a. ses billedkunst, keramik, skulpturer, smykker, tekstilkunst, pileflet, glaskunst og trædrejning. Kunstnere som Günter Grass, Sten Børsting, Lea Grau Thomsen, Stig Aunfelt, Jan Esmann Spliid og Bjørn Ignatius Øckenholt vil præsentere deres værker.

Foto: Jørn Lehmann

Foto: Jørn Lehmann

Artiklen fortsætter under annoncen

Butikkerne i Nordborg og Guderup har stillet deres vinduer til rådighed for værker af især lokale kunstnere. Her er der mulighed for at se noget af det kreative miljø der udfolder sig på Als.

Sønderborgs tidligere borgmester, A. P. Hansen, åbner udstillingen på Nordals Idrætscenter skærtorsdag kl. 12.00.

Der er mulighed efterfølgende for at tage én af to busser som er speciel indsat til at køre kunstinteresserede til udstillingsstederne for det beskedne beløb af 40 kr.

Bus 1 kører fra Idrætscenter Nordborg kl. 13.20 og bus 2 afgår kl.12.30 fra Kunstpunkt i Augustenborg. Buskøreplanen kan også ses i kunstkataloget, som kan afhentes gratis på områdets biblioteker, Sønderborg Turistbureau og butikkerne i Nordborg og Guderup.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Hyggelig Sankt Hans på Fluepapiret

23. juni 2021 Kultur

En lille smule regn ødelagde ikke Sankt Hans-aften på Fluepapiret, hvor folk hyggede sig, mens  Michael Vogensen og Petersen spillede og sang – og lidt senere dukkede Ballonklovnen Finn også op og lavde sjove ballonfigurer til en masse af de børn, som havde taget deres forældre med til Strandpromenaden. Et ekstra krydderi på aftenen var, […]

Læs mere...