Pænt med besøgende hos Odd Fellow-Logens julemarked

26. november 2022 Sønderborg

Lørdag var der julehygge i Odd Fellow-Logen, hvor logens kvinder havde sat scenen til det årlige julemarked og planen er, at det skal give nogle penge i kassen. Penge, som senere kan gives til velgørende formål.

“Vi solgte blandt andet kranse, juledekorationer, hjemmesyltede sager, strik og sy, honning og småkager”, sagde overmester Anne Lykkemand Petersen til SønderborgNYT.

“Vi havde også kaffe- og kagebord og rigtigt mange købte også vores frokost, der var med sild, tarteletter og frikadeller”.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fleste besøgende gik først en tur rundt i lokalerne og fandt de ting, som de ville have med sig hjem – og så rundede de besøget af med frokost eller kaffe.

Tidligere var der julemarked i logen to dage i træk – men det er slut.

“Det er for meget med to dage for den gruppe, som står for julemarkedet. Derfor har vi bestemt, at vores julemarked skal vare én dag”, sagde overmesteren.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...