Paludan-demonstration i Sønderborg aflyst – Stram Kurs melder sig klar til folketingsvalg

28. april 2019 Politik

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser søndag formiddag, at den annoncerede Stram Kurs demonstration i Sønderborg kl. 14:00 ikke kan gennemføres.

Ifølge politiet, skyldes aflysningen en uændret sikkerhedstrussel, som også medførte at en planlagt demonstration i Tønder blev aflyst.

”På grund af uændret sikkerhedstrussel mod Rasmus Paludan har politiet i tæt samarbejde med PET valgt at aflyse den annoncerede Stram Kurs demonstration i Sønderborg i dag”, skriver politiet i en pressemeddelelse og oplyser, at de ikke har yderligere kommentarer

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge DR Nyheder har Rasmus Paludan og Stram Kurs nu officielt meldt sit parti som opstillingsberettiget til folketingsvalget hos Økonomi- og Indenrigsministeriet og arbejdet med at finde kandidater er gået igang.

Paludans parti er dog ikke endegyldigt sikret en plads på stemmesedlen ved folketingsvalget. Økonomi- og Indenrigsministeriet skal først gennemgå alle vælgererklæringerne og godkende dem. Det kan tage op til to uger.

Stram Kurs-lederen har heller ikke lagt sig fast på, hvor han selv vil stille op, hvis partiet bliver godkendt. Det skriver DR Nyheder.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...