Paul Potts synger julen ind i Alsion

17. april 2019 Kultur

Paul Potts vender tilbage til Koncertsalen Alsion med sit juleshow, Christmas Dreams Tour.

Det sker søndag den 1. december klokken 20, skriver Sønderborg Event.

Der er atter garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på alsisk grund.

Paul Potts har den danske sangerinde, Kirstine Bonde, med sig som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra telefonsælger til superstar

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie: Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot.

Den tidligere telefonsælger vandt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, som stormede op på hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer.

Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kirstine Bonde er klassisk sanger, men har bevæget sig inden for mange forskellige genrer. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli og i 2018 udgav hun sit debutalbum, hvor hun fortolker store pop- og rockhits med sin smukke og karakteristiske stemme.

Yderligere info og billetter til koncerten i Alsion den 1. december findes på koncertsalen-alsion.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...