Penge fra Arbejdernes Landsbank til Kunstskolen

12. december 2014 Kultur

Kunstskoleleder Thomas Lunau kunne torsdag tage imod en check på kr. 3.000,- til støtte for skolens undervisnings-aktiviteter.

Souschef Ken Petersen fra Arbejdernes Landsbank giver Thomas Lunau en check.

Souschef Ken Petersen fra Arbejdernes Landsbank giver Thomas Lunau en check.

Artiklen fortsætter under annoncen

Souschef Ken Petersen fra Arbejdernes Landsbank kom på besøg på Kunstskolen med det glade budskab og en check.

Bankens fond til oplysning og uddannelse havde besluttet at pege på Sønderjyllands Kunstskole som en værdig modtager, og dermed belønne den for det store arbejde, der bliver lagt i at uddanne kunstnerisk begavede unge, så de kan være med til at præge hele regionen på mange forskellige kreative niveauer.

Filialdirektøren samt bankens lokalråd beslutter, hvem fonden ønsker at støtte, og i år faldt valget altså på Kunstskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er meget glade for at få denne håndsrækning fra Arbejdernes Landsbank og dermed også det betydningsfulde skulderklap der ligger i denne gestus. Sønderjyllands Kunstskole er afhængig af økonomisk hjælp udefra for, at vores elever kan modtage kvalificeret undervisning på skolen. Så dette bidrag kan hjælpe med til at skabe en gruppe potentielt kreative unge mennesker, der på sigt kan vende tilbage til regionen og give en masse betydningsfuld viden til området”, siger en glad skoleleder, der selv er vendt tilbage til Sønderborg efter endt uddannelse på Kunstakademiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...