Penge til BørneteaterFestival 2017

26. august 2014 Uncategorized

I forbindelse med Sønderborgs kandidatur til Europæisk Kulturhovedstad 2017, blev der indgået en aftale med Teatercentrum om, at vi kunne skrive Børneteaterfestivalen ind i vores program for 2017. Aftalen var endvidere, at Sønderborg gerne ville have denne festival uanset udfaldet af Kulturhovedstaden.untitledj

Siden afgørelsen har der været holdt en række møder med Teatercentrum, som har reserveret 2017 til Sønderborg.

Center for Kultur beder derfor om frigivelse af 4.3 millioner til  ”Aprilfestivalen for store og små”  i 2017. Beløbet er refusionsberettiget, hvilket betyder, at 50% refunderes af Kulturstyrelsen.

Refusionen falder dog først i 2018.

Frigivelsen af midlerne er nødvendig for at der kan kontrakt med Teatercentrum.

”Aprilfestivalen for store og små” består af over 100 professionelle børne og ungdomsteatre – i alt 500 kunstnere – som gæster kommunen i en uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af denne uge får Sønderborgs borgere i alle aldre tilbudt mere end 450 gratis teaterforestillinger på alle tilgængelige venues i hele kommunen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...