Penge til BørneteaterFestival 2017

26. august 2014 Uncategorized

I forbindelse med Sønderborgs kandidatur til Europæisk Kulturhovedstad 2017, blev der indgået en aftale med Teatercentrum om, at vi kunne skrive Børneteaterfestivalen ind i vores program for 2017. Aftalen var endvidere, at Sønderborg gerne ville have denne festival uanset udfaldet af Kulturhovedstaden.untitledj

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden afgørelsen har der været holdt en række møder med Teatercentrum, som har reserveret 2017 til Sønderborg.

Center for Kultur beder derfor om frigivelse af 4.3 millioner til  ”Aprilfestivalen for store og små”  i 2017. Beløbet er refusionsberettiget, hvilket betyder, at 50% refunderes af Kulturstyrelsen.

Refusionen falder dog først i 2018.

Frigivelsen af midlerne er nødvendig for at der kan kontrakt med Teatercentrum.

”Aprilfestivalen for store og små” består af over 100 professionelle børne og ungdomsteatre – i alt 500 kunstnere – som gæster kommunen i en uge.

Artiklen fortsætter under annoncen

I løbet af denne uge får Sønderborgs borgere i alle aldre tilbudt mere end 450 gratis teaterforestillinger på alle tilgængelige venues i hele kommunen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...