Pengene fra salg af grønt areal skal bruges i lokalområdet

Jesper Smaling. Arkivfoto
Jesper Smaling. Arkivfoto
22. juni 2024 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

På onsdagens møde i Økonomiudvalget behandlede politikerne en sag, om at udbyde et mindre del af et grønt rekreativt areal på ca. 2000 m2 til salg, fordi Rema 1000 har planer om at gøre butikken større.

”Området bliver i dag brugt som et frirum og som legeplads af lokalområdet, og derfor er det en svær balance, der skal findes, en balance mellem at sikre rammerne for en lokal dagligvarebutik og et godt fritidsliv. Vi tror på at vi den balance kan findes”, siger økonomiudvalgsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har sagt ja til at sætte arealet til salg, men vi ønsker at bevare og udvikle ’En god omvej’ og vil derfor arbejde for at hele indtægten fra salget bliver brugt til at udvikle det rekreative område, blandt andet til at forbedre og forny legepladsen. Her ser vi gerne at man også tænker tilgængelighed ind, så børn med fysiske handicaps også får glæde af legepladsen”, siger Jesper Smaling til SønderborgNYT.

Han har en tro på at det kan blive en god løsning for alle parter.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...