Per Arnoldi med trio i Sønderborg Jazzclub

18. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På søndag kl. 15 er Per Arnoldi med trio på programmet hos Sønderborg Jazzclub i Sønderborghus.

Per Arnoldi er kendt som en af Danmarks store fortællere og ikonskabende billedkunstnere – bassisten  Mads Vinding som en af vores allerbedste jazzvirtuoser – Aage  Tanggaard som en eminent moderne trommeslager og pianisten Søren Kristiansen – som  en gudsbenådet swingende musiker, skriver Sønderborg Jazzclub i en pressemeddelelse.

De fire musikere har gennem et par år optrådt med et show, hvor Arnoldis levende fortællinger om den moderne kunsts noder og unoder kædes sammen med trioens blændende versioner af nogle af jazzens både berømteste og vanskeligste klassikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er således lagt op til et par timers meget intens oplevelse, når den bredt anerkendte “kvartet” udfolder sig ved årets første jazzkoncert.

Du kan købe din billet HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...