Per Arnoldi med trio i Sønderborg Jazzclub

18. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

På søndag kl. 15 er Per Arnoldi med trio på programmet hos Sønderborg Jazzclub i Sønderborghus.

Per Arnoldi er kendt som en af Danmarks store fortællere og ikonskabende billedkunstnere – bassisten  Mads Vinding som en af vores allerbedste jazzvirtuoser – Aage  Tanggaard som en eminent moderne trommeslager og pianisten Søren Kristiansen – som  en gudsbenådet swingende musiker, skriver Sønderborg Jazzclub i en pressemeddelelse.

De fire musikere har gennem et par år optrådt med et show, hvor Arnoldis levende fortællinger om den moderne kunsts noder og unoder kædes sammen med trioens blændende versioner af nogle af jazzens både berømteste og vanskeligste klassikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er således lagt op til et par timers meget intens oplevelse, når den bredt anerkendte “kvartet” udfolder sig ved årets første jazzkoncert.

Du kan købe din billet HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 112, Sønderborg

Kørte på elløbehjul og blev anholdt

29. juni 2022 112

Natten til onsdag stoppede politiet en 26-årig mand, som kørte på elløbehjul på cykelstien ved Strandpromenaden. “Han blev standset, fordi han ikke havde hjelm på og betjentene vurderede, at han var påvirket, så manden blev sigtet og anholdt”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. I lommen havde den 26-årige en smule hash. Resultatet […]

Læs mere...